AZ EGYÉNI KONZULTÁCIÓRÓL

Első találkozásunkkor a helyzeted feltárásával kezdünk Ezután kijelöljük a célod, azt az egyetlen dolgot, ami épp a legfontosabb számodra, amelyre megoldást keresel.

 

Ezután felállítjuk a stratégiát:

-ha próbáltál már egyedül megoldani helyzeteket, de mindig ugyanoda jutottál, vagy a legtöbb esetben sehova… sőt, az is lehet, hogy fel sem ismerted eddig problémáid kiváltó okát; ugyanazt a mintát követed

-futod a köröket eredménytelenül- ezen a ponton több irányból elemezzük a helyzeted, új nézőpontokból vizsgálódunk…célzott kérdésekkel, különféle eszközökkel beindítjuk a pozitív elmozdulást jelenlegi helyzetedhez képest, elindítjuk a változást. Tartjuk az utat, fókuszálunk az elérendő célra- ezen a ponton többszöri találkozás is szükséges lehet.

 

Az ülések alkalmával különféle módszerekkel dolgozunk. Előzetesen, mindíg adok Neked alternatívát, javaslatot, merre induljunk. Te választhatsz.

A találkozók száma az ügyedtől és tőled függ; az én feladatom ebben a kapcsolódásban, hogy eszközöket mutassak és teret tartsak Neked Magadhoz. A te választásod, mennyit vállalsz. Az ülések időtartama max. 90 perc/ alkalom

 

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZÉS

 

Adataid elküldése után, hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!
A küldés gomb megnyomásával hozzájárulsz adataid kezeléséhez.

[recaptcha]

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.