EGÉSZSÉGTELENÜL ÉLSZ, ÉS MI VAN AZ ÉRZELMI ÉLETEDDEL?

Amikor felveszed a világ ritmusát, hajlamos vagy megfeledkezni magadról. Elhanyagolod magad és csak akkor eszmélsz, amikor testi tüneteket produkálsz, krónikus kimerültség, álmatlanság jellemez. Rossz a közérzeted.

Hirtelen bekapsz egy pirulát és huss, átmenetileg megszűnt a problémád. Egy ideig érzed is a hatást, aztán a kis sunyi problémád megint előbújik, esetleg felerősödve, büszkén újra utat tör a testedben, elmédben. Mert ugye tudjuk, nem csak a tested hanyagolod el, méginkább szellemed, nem hagyod feltöltődni, meggátolod természetes energiaáramlását -nem azt teszed amit belül érzel és kívánsz, csakis a körülményeidnek akarsz megfelelni.

Nem hallgatsz a tested jelzéseire, a belső hangodra, alapvető szükségleteidről mondasz le- elfelejtesz vizet inni, elfelejtesz enni, pihenni és sorolhatnám.

 

Energiaszinted saját magad csökkented le, nem frissül tested és szellemed, elkezded leépíteni magad. Azt hiszed, átmeneti dolgokkal, hirtelen megoldhatsz mindent, instant jóllétet generálhatsz csak, hosszútávút nem, az így nem működik. pl. hirtelen felindulásból bevásárolsz egészséges ételeket, aztán amikor hazamész azt sem tudod, mit kezdj velük, mert arra nem is gondoltál, hogy időt kell szánni arra is, hogy minőségileg el is kell tudni készíteni, de erre már nincs időd és kedved sincs, tehát rögvest feladod; mindenféle fogyibogyikkal tömöd tele a pocakod és bámulod a mérleget; ahelyett, hogy mozognál és inkább fokozatosan életmódot váltanál.

Igen tudom, ezer helyen olvastad már ezeket a közhelyeket, de most komolyan, kérdezd meg magadtól, mikor csináltál végig valóban egy életmódváltást?- és most ne gyere azzal, hogy nincs időd, mert akkor megint a cikk elejére jutunk és szövegelhetek elölről.

Átgondoltad már a fentieket?
Neked mire kell odafigyelned az egészségeddel kapcsolatban?
Milyen változást szeretnél elérni?
Mit teszel a megvalósítás érdekében?

 

Életterületeink egyensúlyba állítása fontos feladatunk a békés, harmonikus élethez, ebben tudlak támogatni

 

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZÉS

 

Adataid elküldése után, hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!
A küldés gomb megnyomásával hozzájárulsz adataid kezeléséhez.

[recaptcha]

 

VISSZA AZ ÉLETTERÜLETEKHEZ

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.