KAPCSOLAT A TÁRSADDAL

Társaddal való kapcsolatod minősége kettőtök egymáshoz fűződő viszonyáról szól, mindketten felelősek vagytok érte. Mivel párkapcsolataink alapvetően az egymástól való kölcsönös függésre és egymás ellenőrzésének kényszerére épülnek, ezért óhatatlan a kiábrándultság érzése, a düh, a harag és egy idő után passzív agresszióba forduló együtt sínylődés, mert a félelem eluralkodik rajtunk attól, hogy ha kifejezzük érzéseinket, elveszíthetjük társunkat.

Meg kell találnod férfi és női jelleged egyensúlyát magadban, úgy kell saját magaddal bánnod, mint ahogy elvárod partneredtől. Csak ennek felismerésével és gyakorlatba ültetésével várhatod el, hogy társra találj vagy minőségi kapcsolattá rendeződjön viszonyotok.

Hogyan kezdd el?

Mindegy melyik nemhez tartozol: Írd össze, kik voltak azok a nők, akik életed meghatározó szereplői jelenleg /vagy kik voltak és milyen számodra kedves, szerethető vagy megbecsült tulajdonsággal rendelkeztek?

Most írd össze ugyanezt férfiakról, akik ugyanolyan jelentős szerepet játszanak/ vagy játszottak életedben. Most próbáld felfedezni magadban is ezeket a kedves, szerethető vagy megbecsült tulajdonságokat?

Mit kell ebből most érzékelned, látnod? Milyen összefüggéseket ismersz fel?Hogyan tudsz cselekedni, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatban élhess?

Saját válaszaid megtalálásban tudlak navigálni

 

BEJELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA

 

Adataid elküldése után, hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!
A küldés gomb megnyomásával hozzájárulsz adataid kezeléséhez.

[recaptcha]

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.