KÖRNYEZETED HATÁROZZA MEG MIT GONDOLSZ?

Felfigyeltél már emberi kapcsolataidra vagy csak éled őket?

Környezeted határozza meg mit gondolsz, vagy Te?

Fontos a visszajelzés a körülötted lévő emberektől?

Elvárásaidnak megfelelő visszajelzéseket kapsz?

 

A legtöbb esetben nem és ezért kiakadsz, dühös leszel, haragos vagy elkeseredett. Csalódott, bosszús és sorolhatnám…azonban hiába gondolkodsz el ezen, ragaszkodásod nem enged továbblépni. Komfortosabb nem gondolkodni társas viszonyaidról, mert még jobban felerősödnek az említett érzelmeid és elvesztheted stabilitásod. Kínos. Elveszítenéd biztonságérzeted, függésed és önálló lehetnél, szabadon dönthetnél, de nem. Inkább a megszokott stabilitás, hiszen, honnan tudnád mit hoz a holnap; azonban így, hogy még a gondolatát is elhessegeted az esetleges változtatás lehetőségének, biztosan tudod mi fog történni veled, követed a jól bevált sémákat.

Észre sem veszed, mennyire befolyásolják a téged körülvevő emberek a hangulatodat. Kutatások kimutatták, hogy emberi kapcsolataink még az egészségünkre is hatással vannak. Akkor képzeld el, hogy mennyire befolyásolják a magadról alkotott képet, elvárásaidat, a vágyaidról és a céljaidról még nem is szóltunk.

Némely kapcsolatod szükségszerű, amit nem választhatsz meg és nem tudsz belőlük kilépni. Ilyen a családi vagy néhány munkahelyi kapcsolatod. Vannak a környezetedben negatívan vagy pozitívan Rád ható emberek. Az előbbiektől gyomorgörcsöt kapsz, esetleg kiszárad a szád vagy bármilyen testi tünetet produkálhatsz, azon túl, hogy kizárólag rossz érzéseket váltanak ki belőled; míg az utóbbiaktól megértést, támogatást, kedvességet kapsz.

 

Gondolkodj el a téged körülvevő emberekről és figyeld meg a velük való kapcsolatodat.

 

Min tudsz Te változtatni?  Együtt kideríthetjük!

 

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZÉS

 

Adataid elküldése után, hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!
A küldés gomb megnyomásával hozzájárulsz adataid kezeléséhez.

[recaptcha]

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.