MONDD KI

Te is ambiciózus és szorgalmas vagy, ám a félelem és az önbizalomhiány megbénít és elválaszt attól, hogy kimondd, amit gondolsz?

Félsz attól, hogy megmondd a véleményed, kifejezd az érzéseid, a szükségleteid; megfogalmazd és közöld is azt, amire vágysz?

Szeretnél megszabadulni attól a gondolattól, mit szólnak majd mások és vajon mit gondolhatnak rólad?

Készen állsz arra, hogy abbahagyd önmagad szabotálását és bátran megéld azokat a lehetőségeket, amelyekről mindig is álmodtál?

Készen állsz arra, hogy ne gyárts több kifogást, miért nem teszel lépéseket céljaid felé?

 

Ha akár egy kérdésre is igennel válaszoltál, tudom, jó helyre érkeztél. A felszínen a problémáid nehéznek tűnnek, ám mélyen legbelül Te is tudod, hogy képes vagy kimondani azt, amit szeretnél, képes vagy a változásra.

 

Coachként már sok emberrel dolgoztam azon, hogy az életükben bátran felvállalják önmagukat, gondolataikat és ki is mondják, amit éreznek, nyilvánosság előtt is határozottan kommunikáljanak. Megszabadultak attól a visszatérő gondolattól, hogy nem elég jók, leküzdötték azt, hogy mindig, minden helyzetben tökéletesen és kifogástalanul kell teljesíteniük. Van önbizalmuk, ezért megtudják engedni maguknak, hogy hibázzanak. Ettől nem lesznek frusztráltak és kudarckerülők, hanem önmagukban már megerősödve ismét felállnak, újra vagy tovább próbálkoznak addig, míg céljukat el nem érik. Tudom, hogy Te is képes vagy rá, annak ellenére, hogy ez most még számodra lehetetlennek tűnik. Tudatos szinten félsz attól, hogy kimondj bármit, félsz a következményektől, ugyanakkor valahol mélyen legbelül benned is megvan a bátorság.

Találkozóink során közösen megkeressük a benned szunnyadó képességeket, melyek továbbsegítenek céljaid elérésében, lehetővé teszik a sikereid megteremtését, amelyről mindig álmodtál. Az is lehet, hogy csak egy icipici impulzusra van szükséged, hogy a napjaid boldogan telhessenek. Bátor leszel. Megtanulod, hogyan kell beépíteni a magabiztosságot, határozottságot mindennapjaidba, hogyan fogadd el Önmagad, hogyan legyél önazonos és ezáltal önbizalommal teli. Ha ez megvan, akkor bátran fogod felvállalni önmagad, mersz beszélni, véleményt nyilvánítani, kimondani azt, amit gondolsz, vagy amit kell.

Tárgyalási szituációban tudsz figyelni a partnerre, tudsz összpontosítani a témára és nem kell azzal foglalkoznod, hogy vajon látszik e rajtad, hogy izgulsz, nem az jár a fejedben mennyire izzadtad át az inged vagy a blúzod.

 

Állásinterjún magabiztosan sorolod pozitív tulajdonságaid, eddigi eredményeid, mindazt, amivel megállod a helyed az áhított munkakörben.

 

Párodnak megmondod amit gondolsz, kimondod az érzéseid, mindazt ami bánt, fáj és nem félsz attól, mit fog szólni, mert már tudod, hogy ki vagy, mit tudsz adni és mit vársz el. Beszélgetést kezdeményezel, bátran kérdezel és kérsz, soha többet nem várod el, hogy párod olvasson a gondolataidban, ami ha nem sikerül szegénynek, akkor némán, esetleg duzzogva várod mi fog történni.

 

A munkahelyi előléptetésedhez muszáj emberekkel vagy előttük beszélned, ám ódzkodsz, mert múltkor azt hitted kibeszéltek a hátad mögött. Tényleg kibeszéltek a hátad mögött, de már nem érdekel, mosolyogsz rájuk, miközben tudod, hogy Te mit érsz és azt is tudod, amit ők nem. Kitalálod mi az?

 

Vállalkozóként a megélhetésed múlik a kommunikáción. A tárgyalási szituációkon, a médiamegjelenéseden, az instasztoridon, a youtube csatornádon. Már az összes marketingfogást ismered, elolvastad az összes reklámról szóló könyvet, meghallgattad az összes marketingguru tanácsát, ám még mindig félsz, hogy meg kell szólalni.

 

Nyilvános helyen, társaságban egyedül ácsorogsz, nem mersz ismerkedni, beszélgetést kezdeményezni, meg se szólalsz. Életed során sokszor előfordult ez a szituáció és inkább az utolsó pillanatban lemondod a programokat, el sem mész. Azt hiszed ez nem is neked való. Pedig de, csak…

 

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy a külvilág az életednek csak a 20% ​​-át képviseli?

Meglepő lenne, ha tudnád, hogy az életed 80% -a a belső világod; azaz, amit gondolsz magadról? A legtöbben nem értik, hogy amit az emberek tesznek, hallanak, megérintenek, megkóstolnak és szagolnak, azt megtanulták valahonnan, valamikor, valakitől. Ezt a viselkedést könnyen meg lehet változtatni.

 

Azt, amit legbelül értéknek gondolunk és érzünk, amiket hiedelmekként kezelünk, azt önkéntelenül tanuljuk és mélyen eltemetjük a tudatunkban. Ez a szubjektív tudás megváltoztathatatlan, amíg meg nem tudjuk, hogy létezik és másképp is lehetne. Amint rádöbbenünk, hogy az öntudatlan viselkedés hogyan működteti az életünket, elkezdhetünk olyan apró változásokat, amelyek tartós eredményeket hozhatnak.

 

*

Találkozóink során végigvezetlek a változás útján:

 • Tudatosítjuk, hol tartasz most az életedben – annak ellenére, hogy Te egészen mást képzelsz erről
 • Beazonosítjuk a korlátozó hiedelmeket, amelyek megakadályoznak abban, hogy felvállald és kimondd, amit érzel és gondolsz
 • Megszabadulsz a félelemtől
 • Befejezed az önszabotáló cselekvéseid, megszabadulsz a negatív érzelmeidtől
 • Feltétel nélküli önelfogadással, magabiztosan és határozattan képviseled magad, kritikáktól vagy ítéletektől függetlenül

Az én történetem

Megtapasztaltam rengeteg kudarcot, küzdöttem a krónikus halogatással,  a magán- és az üzleti életben egyaránt. Átéltem a félelmet, az önszabotázs minden formáját; féltem attól, ha megmondom, amit gondolok nem lesz ráhatásom a következményekre. Én is megtettem ezt az utat, de ennek ellenére újrarendeztem a magánéletem és új üzletet építettem; mindent, amit szeretek.

És most, képes vagy erre te is.

Legfontosabb hogy megtanuld magad, azaz az önismereti munka elvégzése. A fájdalmakon való felülemelkedés, a félelmekkel való megbarátkozás és a negatív érzelmeken való átjutás. Nem érheted el a kívánt sikert anélkül, hogy ne néznél szembe magaddal.

A külvilág számára visszahúzódónak látszó, elnyomható, alárendelhető, halogató énedben a következő dolgok játszódnak le:

 • Folyamatosan aggódsz amiatt, amit mások gondolnak rólad
 • Tevékenységeid mások véleménye szerint alakítod, ezáltal bénulttá, halogatóvá és félőssé válsz
 • Saját magad szabotálod
 • Úgy tűnik, hogy soha nem kezded el vagy fejezed be azokat a projekteket és célokat, amelyekről álmodoztál, és meggyőzöd magad, hogy mégsem kell megcsinálnod, és szuper mentségeket is találsz
 • „Nem vagyok elég jó” – pörgeted folyton folyvást és ezért nem is csinálsz inkább semmit
 • Azt hiszed, hogy nem vagy elég jó, elég okos, elég ismert, elég tapasztalt, elég idős…és a listát folytathatnám
 • Titokban attól tartasz, hogy soha nem fogod elérni a célod
 • Legbelül érzed, hogy megtudod csinálni, sőt akár jobban is, mint más, de a kudarctól való félelem megbénít
 • Nem hiszed el, hogy megérdemled a sikert
 • Mindent megteszel, és keményen dolgozol a siker érdekében, de mélyen önmagadban nem hiszed, hogy méltó vagy rá, és szabotálod az erőfeszítéseid
 • Folyamatosan összehasonlítod magad másokkal
 • Visszahúzódsz, tehetetlennek érzed magad
 • Órákat töltesz döntések meghozatalával
 • Hiányzik a képességed és az önbizalmad a gyors döntések meghozatalához, pazarlod az értékes időt, amelyet cselekvésre is fordíthatnál
 • Mindent megteszel, amit mások mondanak neked, de sehova sem jutsz
 • Elhárítod azokat az izgalmas új lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy megoszthasd magad, tudásod, képességeid a környezeteddel, a világgal

Kipróbált és bevált transzformációs technikákkal együtt dolgozunk azon, hogy felszabadítsunk azok alól a dolgok alól , amelyek akadályozzák a sikereid, hogy élhetőbb legyen saját életed, elengedd a gátlásokat, hogy tartós változást hozz létre.

 

*

 

Találkozóink, együttműködésünk után a következőkre leszel képes:

 • Magabiztos, határozott döntések meghozatala
 • Bízol önmagadban, akár hátráltató körülmények ellenére is
 • Hinni fogsz képességeidben; abban, hogy követheted álmaid, és saját feltételeid szerint élhetsz
 • Rendelkezni fogsz olyan erőforrásokkal, melyek saját érdekeid érvényesítéséhez szükségesek anélkül, hogy másoknak kellene ezt megtenniük érted
 • Függetlenül attól, hogy milyen félelmek és blokkok merülnek fel, meglesz a stratégiád, hogy könnyedén át tudj lépni rajtuk
 • Tudni fogod, hogy ki vagy, és ahogy követed a szíved, megérted, megbecsülöd és büszkén felvállalod az értékeidet, bízol magadban
 • Megérted és elfogadod, hogy méltó vagy a sikerre és a bőséggel teli életre
 • Felfedezed rejtett blokkjaid, korlátozó hiedelmeid, azonosítod és feloldod félelmeid és elfelejted a kifogásokat
 

 

Vannak helyzetek, melyeket meg kell oldanod, mert nem élheted tovább az életed félelemben, szorongással, megalázva, visszahúzódva, begubózva. Ez hátráltat téged. Ki kell mondanod érzéseket, gondolatokat. Prezentációt kell tartanod, nyilvánosság előtt kell beszélned, meg kell tanulnod valamit, akár szóról szóra és tovább kell adnod a tudást vagy vizsgáznod kell. Beszélned kell a főnököddel, a kollégáddal, a pároddal, az exeddel, a szerelmeddel, a szeretőddel, az anyósoddal. Interjút kell adnod, ám az is lehet, hogy pusztán csak beszélned kell valakihez. Egyszerű és természetes folyamatok, de nem neked. Annak érdekében, hogy ezekre a helyzetekre ne problémaként tekints, valójában egyetlen dolgot kell tenned. Minden nehézséget jelentő helyzetben fel kell fedezned, hogyan tudod a javadra fordítani. Ezt csak úgy tudod megtenni, ha képessé válsz szembenézni önmagaddal. Egyéni konzultációnk pontosan ezt adja meg neked, feloldod a benned feszülő ellentmondásokat, melyek eddigi problémáid forrásai voltak.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.