VÁLTOZÁS

Gyakran, amikor változtatni szeretnél valamin, egyszerűen hiányzik a dolgok elkezdéséhez szükséges lendületed, halogatsz és még az is lehet, hogy a végén bele sem kezdesz. Mielőtt belekezdenél, már azon gondolkozol, miért nem fog megint sikerülni, milyen lesz, mit szólnak mások és milyen ciki lesz, ha mégsem vagy megint nem sikerül.

Célom, hogy Veled együtt  megoldást találjunk megoldatlan helyzetedre. A múlt problémáinak elmélyítése helyett, olyan coaching megoldásokkal várlak, amelyek megkönnyítik az életed. Mert az életed nem a múlton alapszik, hanem azon, hogy miként fogod a jövőben kezelni a múltban történt eseményeket.

Coachként elkötelezetten, érzékenységgel kísérlek minden folyamat során.

Mindannyian újra és újra, megannyi kihívással nézünk szembe az életünkben. Néha pontosan tudjuk, hogyan tudunk megfelelni ezekre a kihívásokra; néha azonban a gondolkodásunk, a berögzült elképzeléseink a dolgok működéséről, mások tanácsai sem segítenek bennünket.

Ha jelenleg az élet egy vagy több területén problémákkal, kihívásokkal küzdesz, akkor most épp a megfelelő helyen vagy, hogy megoldásra lelj.

Nálam tanácsadás helyett tudományosan megalapozott coaching módszereket, spec kérdőív technikákat és kérésedre relaxációs megközelítéseket használok, hogy Veled közösen megoldást dolgozzunk ki adott helyzetedre.

Abban segítelek, hogy a saját megoldásod saját magad számára is láthatóvá váljon és felszínre kerüljön egy jobb önmagad, egy új életminőség, amit bátran megélhetsz.

Néhány téma, melyeken együtt tudunk dolgozni:

Lámpaláz helyett hatékony, sikeres kommunikáció

Önbizalomhiány helyett magabiztosság

Döntéshozatal (szakmai / magán)

Karrierorientáció

Válságkezelés

Kapcsolati problémák

Félelem, korlátozó hitrendszerek

Coaching folyamatunk során  – Neked kell dolgoznod magadon és Neked kell szembenézned azzal, ami valóban van– ehhez eszközöket mutatok, inspirállak.

 

MONDD KI!   

MEGOLDÁSÁLLÍTÁS

Az általam vezetett ülések erőforrásfeltáró, előrevivő beszélgetések. Terápiát, gyógyító tevékenységet nem végzek. A coacholt ügyfeleim, coaching folyamatuk minden szakaszában pszichikailag stabil személyiségek. A blokkok és a stresszjelenségek egészséges embereknél természetes reakciók a megnövekedett teljesítményelvárások hatására. Az általam vezetett folyamat ebben a helyzetben nyújt megoldást. Lelki problémákkal kérlek fordulj pszichológushoz vagy pszichoterapeutához. 

 

A  Nyugalom Neked önfejlesztő csoport tagjaként önreflexiós feladatok, relaxációs gyakorlatok és mindenféle önfejlesztő eszköz, továbbá könyv /filmajánlók és támogató közeg vár Rád!

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.