WINGWAVE COACHING

A wingwave® coaching tudományos vizsgálatokkal igazolt, ISO minősítéssel rendelkező, rendkívül hatékony módszer az érzelmi blokkjaid feloldására és a teljesítményed fokozására.

 

Néhány ülés vagy akár már egy alkalom is elegendő a stresszes állapotok, negatív, akadályozó érzelmek csökkentéséhez, a belső konfliktusok feldolgozására. Fejleszthető a kreativitás, az érzelmi jóllét, újra értelmet nyerhet mindennapi rutinod.

 

A wingwave® név egy metaforából származik, „mely szerint a pillangó szárnycsapásai képesek megváltoztatni a klímát a Föld másik felén, ám ez a hatás csak akkor érhető el ilyen kis energiával, ha a szárny ez bizonyos ponton lendül mozgásba”*  Ez a folyamat filozófiája. A módszerrel megkeressük a problémád „okozóját”, és éppen azon a ponton oldjuk fel a kellemetlen, téged gátló érzést, ahol a legnagyobb szükséged van arra, hogy tovább tudj lépni és javítani életminőségeden.

 

 

A wingwave® módszer olyan szabadalmaztatott coaching folyamat, amely három fő elemet ötvöz:

 

– az agy jobb és bal felének stimulálása optikai, akusztikus vagy taktilis impulzusokkal.

 

– NLP azaz a Neuro Lingvisztikus Programozás néhány eszközét

 

– tudományosan vizsgált speciális izomgyakorlatot, azaz myostatikus tesztet

 

 

Az éjszakai mély alvás során, az úgynevezett REM-fázisokban rendszeresen feldolgozod a napi benyomásokat és érzelmeket. A csukott szemhéjak mögött, a szemek viszonylag gyorsan mozognak oda-vissza. Testednek ez a természetes és rendkívül fontos funkciója arra szolgál, hogy feldolgozza a nap különböző eseményeit és tapasztalatait.

 

Sajnos ez nem mindig sikerül, és az agyad egy részén – a limbikus rendszerben – néhány kellemetlen érzés feldolgozatlan marad. A wingwave® coaching során ébrenlétes REM fázisokat generálunk. Ezt a módszert tudományosan tesztelték például poszt-traumás stressz zavar esetén.

 

A wingwave módszerben van egy szintén tudományosan kutatott és tesztelt eszköz – ez a myostatikus teszt. Ennek a tesztelési eljárásnak az alapja az a felismerés, hogy a test egyes részein lévő izomfeszültség megbízhatóan reagál a mentális stresszre. A coaching folyamat során ezt az izomreakció tesztet használjuk, mint visszacsatoló eszközt a stresszes érzelmek, testérzékelések vagy különféle problémás helyzetek – például vizsgadrukk, lámpaláz, vagy teljesítmény fokozásra tárgyalási szituációk eredményességéhez, sportteljesítmények növelésére- a blokkoltság meghatározására, vagy erőforrások hatékonyságának feltárására, továbbá mérhető vele a beavatkozás hatékonysága.

 

 

A wingwave® módszer alkalmazási területei változatosak. Az üzleti életben, a sportban, a tanulási blokkok megszüntetésében vagy a kreativitás-, sportteljesítmény fokozására is nagyszerűen alkalmazható. Támogat minden olyan szituációban, ahol a magas teljesítmény alapelvárás, például cégvezetők, sportolók, művészek, diákok, vizsgára készülők esetében.

 

 

– prezentációs szorongás

– csoportok előtt beszéd

– belső feszültségek, konfliktusok a munkahely miatt

– stressz az ügyfelek kezelésében

– repüléstől való félelem

– fizikai stressz (pl. alváshiány miatt)

– fogászati ​​kezeléstől való félelem

 

– saját források aktiválása

– pozitív önkép

– meggyőző, magabiztos megjelenés

– motiváció

– saját célok vizualizálása

– a kreativitás növelése

– mentális felkészülés a versenyekre

 

Teljesítmény és üzleti teljesítmény, sportteljesítmény fokozása

 

– korlátozó hiedelmek feloldása

– korlátozó hiedelmek feloldása és erőforrás-átalakítás

– meggyőződés mértékének túlbecslése, eufória hiedelmek

– stabil és megbízható célok megvalósítása

 

*Cora Besser-Siegmund és Harry Siegmund

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.